Brunch och skokaos i Beverly center

Hej på er,

Nu sitter jag vid köksbordet och känner den goooda doften av våra nya fina vanilj ljus vi har på bordet. Amanda sitter mitt imot och pluggar matte. Hon har valt en enkel enkeeel matte så vi sitter o små skrattar åt alla enkla tal, haha. Strax ska jag börja få in alla mina kläder i garderoben. Köpte maaasssvis av galgar i på IKEA igår så nu ska äntligen mina kläder in i våran fina lilla walk in closet. Slippa leva i en resväska, det är K-A-O-S i den just nu. Allt ligger som i en sopptunna, eller som en klädbomb. Fast kanske mer som en klädbomb som exploderat egentligen... Stackars Malin och Malin, för den ligger i deras rum haha. Jag är ju inte dum, jag placerar ju den i mitt rum... Ne men från början skulle jag sova där, så riktigt så elak är jag inte!


Idag tog vi oss till Beverly Hills för mysig brunch. ( FÖRESTEN, enlig googel map så bor jag just nu 8 min från min drömgata i Beverly Hills Rodeo drive)
Jag åt i alla fall en god ceasar sallad, faktist en riktigt god. Brukar tycka dom är lite tråkiga annars men denna va mumsig.
Sedan mina vänner kan jag medela er att jag besökte himlen idag. Himlen, paradiset, Nirvana kalla det var ni vill MEN JAG VAR DÄR. Hallelujah moment, det var skor, skor skooor överallt. Det var inne på Beverly Center och det var så många vackra skobutiker. Vi blev fast i varenda en. OCH JAAA, pappa och Dennis det var som i Carlsberg reklamen, -AAAAHHHHHHHH! (vifta med händerna)
Priserna i butikern låg faktist på finns-faktiskt-en-chans-att-camilla-kan-köpa-dom-nivå så inga svimnings attaker när prislapparna visades. SÅ det är väll lika bra att erkänna nu på en gång då att ett par väääldigt fina samets röd klackar fick följa med hem i en fin påse... MAMMA jag kan se din min... Men vi resonerade såhär när vi skulle gå till kassan att vi har ju hellre fina skor än massa dyrt kött tex. Så hej veketarian!

Victoria Secret ägnade vi ett "par" minuter också. Världens mest tjejiga butik, så man kan ju undra varför jag var tvungen att bli 19 innan jag fick stå o testa alla läppglans som smakar godis, känna på alla fina underkläder och drömma mig bort bland alla rosa sport BHar att ha när man är ute och springer nere vid santa monica haha.

Nu är det dags att ta tag i garderoben! See u guys.

PUSSJ


Kommentarer :

#1: Linnéa

AAAAAAAAH LÄGG AV! <3 <3 <3

skriven
#2: Spanienfrugan

Åh, den ceasarsalladen såg helt grym ut! Vad gör du i L.A då?

skriven

Kommentera inlägget här :