Myssöndag

Hej goingar,

Sitter i våran sköna soffa med en mysig filt runt mig och mina goa roomies brevid mig. Det luktar nybakt kladdkaka blandat med ikeas vaniljdoftande ljus. Ni förstår att det luktar helt amazing i lägenheten då va? Muumsmums.

Har haft en myssöndag idag. Typ ändå gången jag rest mig och lämnat den mysiga filten o soffan var för att gå ner till affären o köpa mat för att min del av kylen ekade tomt och jag var H-U-N-G-R-I-G! Annars har jag myst i soffan med amanda hela dagen. Bloggat massor, kommit ikappa allt jag inte hunnit skriva om. Har fortfarande inte fått med allt, men allt behöver ni kanske inte veta heller?! ;-)

Och när jag vaknade imorse hade Amanda gjort amerikanska pannkakor och det fanns kvar till mig, DÅÅ blev jag glad. Dagen efter en utekväll är pannkakor BÄST!

Nu ska jag sova o ta igen lite sömn, imorse var det ljus när jag kom hem o la mig o sova.. Gu så skönt det ska bli och lägga sig i sängen nu! De liksom kryper i hela kroppen när jag tänker på sängen haha, min kropp vill bara lägga sig under täcket o sooova nu.


Sov så gott vänner,
Love
Millis

Kommentarer :

#1: Anonym

Jaså här har typ ALA cyklar, lite så man tar sig fram:))

Coolt att bo i LA btw vad gör du där?

skriven

Kommentera inlägget här :