Första utekvällen i Hollywood

Igår hade jag min första utekväll i Hollywood, och det var såå bra!!
Startade hemma i våran lägenhet med lite collage vänner till mina roomies. Kände att jag verkligen var i USA när de stora röda och blå plastmuggarna åkte fram och bordet rensades för beer pong.

Jag och Julia stannande ett tag och sedan kom världens härligaste chaufför och hämtade upp oss. Han kör mest kändisar inom tv branschen men Julia fick kontakt med honom för ett tag sedan så nu kör han henne också. Fick hans kort och han är så härlig så det känns verkligen tryggt att ringa honom istället för att ta en taxi hem på kvällarna.

På Hollywood blvd mötte vi upp 3 andra svenska tjejer och en amerikansk tjej som Julia känner och även Franko då som är promoter som tog med oss in bakvägen.

Helt sjukt bra klubb i alla fall. Franko har bästa och största vip bordet och där blev vi kvar hela kvällen. Det välde in champagne och drinkborden var alltid fulla med kylda vodka flaskor o allt till. Det var dans på stora vip soffan och bra DJs. Sååå bra! Kan ju säga att med mina 15 cm klackar hade jag lite problem i början att hålla både balansen när man står still OCH när man dansar.. Men de löste sig bra och jag gjorde inga pinsamma fall ner på golvet. Vilket hade kunnat bli roligt o pinsamt, mest pinsamt.. Eller bara pinsamt!! haha

Det rolig är att DJn är liksom i fokus här, så det blir lite mer som en konsert än som hemma där dj många gånger står i ett hörn. Varje gång det kom in mer champagne så hissades de ner tjejer från hål i taket som var invirade i rep och stora stora tomtebloss sprutades ut. Rätt häftigt.

Avslutade kvällen på Rodeo drive (UNDERBAR GATA) i Beverly Hills på en efterfest där. Men det var ingen jätte hitt (gatan var mer underbar än själva efterfesten), en töntig fransman som jag bara börjar skratta när ja tänker på (han trodde hans franska dialekt och putiga läppar var de mest sexiga i världen!!), alldeles för stark tequila HJÄLP så illa var det och så fanns det en del annat som inte lockade så vi ringde vår kära Marwin som körde hem oss.


Här kommer några bilder från kvällen. Nu måste jag sova jag är helt slut, jetlagen har INTE släppt!!

Kommentarer :

#1: Linnéa <3

asså gud, vill bara ta en paus från skolan o komma och hälsa på dig LA angel <3

skriven

Kommentera inlägget här :