Godmorgon

God morgon sunshines,hoppas ni mår bra!

Här är klockan bara halv 8 och jag har redan varit vaken en timme och hunnit göra frukost och ätit upp halva frukosten. Och vet ni vad jag äter? DANSKT RÅGBRÖD! Jag hittade de när vi va o handla i affären igår. Så det finns allt lite nyttigheter i de här stora landet också, inte bara fett, socker och kolhydrater. ;-)

Igår skulle alla mina roomies iväg på avskedsfest hos en killkompis som ska flytta hem till Sverige nu snart. Men jag kände mej så FRUKTANSVERT trött o jetlagad så jag kände om jag vill komma ikapp så bör jag va hemma och sova, så då var jag det. Ett par vuxenpoäng snappade jag allt åt mig där tycker jag, eller hur mamma och pappa?
För natten innan tog jag ju inte precis ikapp någon sömn när man kom hem 5 på morgonen.. och någon korkad person hade lämnat KVAR tårta... Gick ju inte att motstå den!!! Okej jag tog två skedar sen kom jag på att jag ska ju vara nyttig!!! Lätt att glömma av det där när man kommer hungrig hem eftrer en utekväll..

IDAG ska vi iallafall åka till IKEA, ( Saknar jag redan Sverige
...?!) neeej då, ingen sån abstinens än. Men vi ska handla lite till lägenheten och jag ska handla än del jag behöver också. Alla utan vår kära vän Malin olofsson röstar för att ha rosa tema i lägenheten... så vi lär behöva övertala henne!!!
Såhär fin var lägenheten när jag kom hem igår morse efter att ha varit ute i Hollywood haha.

Kommentarer :

#1: Cajsa

aww tackar! :D

skriven
#2: S A R A

sv; det var bra, lite sjuka människor dom tog in i huset men ;)

skriven

Kommentera inlägget här :