Sov så gott vänner

Nu är jag klar! Färdig inflyttat i garderoben och i badrumsskåpet. OCH jag har nu skaffat amerikanskt nummer. OCH bonuskort på mataffären nedanför haha. Känns så skönt (med amerikanskt nummer alltså, inte lika exalterad för bonuskortet... Haha) Kännt mig så handikappad när jag inte kunna ringa utanför Wifi täckning. Men nu äntligen! OCH fått ordning på sängen och flyttat in i rummet på riktigt har jag ockås gjort, med dom nya helt underbart söta lakanen vi köpte på IKEA. Likadana alla tre så nu ligger vi på rad med samma söta lakan, haha så sött!!

Nu ska jag sova, sov så gott gullisar. Fast för er i Sverige blir det godmorgon nu, så hoppas ni får en härlig dag! Mer snö hörde jag?! Gillar ni det eller gråter ni? Det är säkert sista snön nu, så tänk positivt snart blir det våår även i Sverige:-)

Mamma och pappa, nallen står så fint i garderoben. Så kommer kolla på den varje dag!

Kommentarer :

#1: twisted mind

Häftigt att resa och lämna allt! Min barnflicka gjorde samma sak, hon tog jobb i cypern ett halvår och ska nu bara mellanlanda här i sverige om några dagar och sen vidare till australien =)Lycka till med vad du nu än ska ha för dig!!

skriven

Kommentera inlägget här :