Drinkar och dans Hollywood

Hejhej,

Igår hade vi en riktigt lyckad kväll ute i Hollywood igen. Jag och julia var ju såklart lite sena, så det blev en snabbis i Frankos lägenhet där vi mötte upp två svenska jätte goa tjejer som hette Ela och Sabrine och lite andra tjejer innan vi hoppade in i taxin till klubben Agency. Hans lägenhet ligger föresten typ mitt på Walk of fame i Hollywood, kan man bo mer perfekt? Neeej!

Agency var en sjukt bra klubb. Älskade den från första stund. Grymma DJs var det också. Inredningen var sammetsrött på något vis, riktigt coolt. Vi började vid Frankos bord såklart och sedan hamnade vi lite var stans. Ett bord med rika negrer (om man får säga så, svarta?!) som vi efter en stund märkte hade livvakter runt bordet. Haha. Om dom var kända eller inte vet vi inte för vi kände inte igen dom, men jag känner ju inte igen någon!!!!

Det blev i alla fall mycket dans i sofforna runt dom olika borden, mycket champagne, drinkar, shots, såå härliga tjejer och lite mer dans och väldigt roligt helt enkelt. Det är ett helt annat festande här i Hollywood än i Sverige. I alla fall känner jag skillnad. I Sverige blir många så jävla fulla (det har hänt även den bästa...) Eller så är det för att man i Sverige tänker att man fan ska dricka upp drinken man köpte för minst 100 kr. Valuta för pengarna!!! Men här får man så himla mycket att man inte bryr sig om man ställer ifrån sig en halvfull drink om man blir tilldelad en ny, kall drink är ju godare. När det hela tiden står champagne, drinkar o shot glas fylda med goda rosa shots nedanför än så blir man inte lika hysterisk att ha det. Så Sara, jag finfestar som vi sa haha. Inte fyllefestar!

Jag kom hem nu på morgonen med verkande fötter och en tom mage som skrek efter mat. Det slutade med att vi sov i Frankos och hans flickväns lägenhet. TÄNK O BO DÄR DOM BOR!!!

Nu ska jag ner till poolen och göra Malin och Amanda sällskap i solen.


SARA, du hade älskat USAs allmäna toaletter haha. Pappersringar som man lägger på toaringen. Så slipper du krångla med toapappret runt ringen. Haha


Vila fötterna på innen på toaletten så orkar fötterna lite till den.

Kommentera inlägget här :