Skaffa träningsverk i Runyon Canyon

VAD VI VAR DUKTIGA! Hajkade i Runyon Canyon i två timmar i går. Vi spurtade uppför bergen och power walkade. SÅÅÅ undderbar träning. En lördag förmiddag var vi inte precis ensama i runyon canyon men det gör en bara mer motiverad när man möter massa vältränade människor. Nämnde jag att man blir rätt bortskämt med att se alla vältränade överkroppar alla killar springer omkring med på olika träningsområden här?!!

O inte ens när svetten rinner och man är ute för att tränar kommer man undan oblyga amerikaner som älskar svenskar. Två killar springer ikapp oss o bjuder amanda på dejt. Så härligt och osvenskt.

Solen brände o man var såder charmigt svettig men det var otroligt skön träning. Man kan bara älska att hikea när man har hela LA som utsikt åt ena hållet och så vänder man sig lite så breder Hollywood skylten ut sig på berget längre bort. JAG ÄR PÅ HELT RÄTT PLATS I VÄRLDEN!

Vi avslutade med lite styrka i gräset bland yogamattor och viga människor i olika OMÖJLIGA ställningar.. Själv kände jag att lite vanlig stretching räcker gott o väl för min tegelsten till kropp..Pappa jag har ärvt den stela kroppen av dej, ditt fel! Föresten så vill jag SÅÅ GÄRNA hajka med dig i Runyon Ganyon, du hade ÄLSKAT det!!Alla bruna vägar är vägar man kan springa/powerwalka uppför/nedför

Kommentarer :

#1: Linnea

Jättefina bilder millis :) men åh saknar dig! <3

skriven
#2: Marina

Vilka fina bilder. Ser riktigt härligt ut att träna där :)

skriven
#3: elin

vad det ser underbart ut! :)

skriven

Kommentera inlägget här :