Lördag kväll i Hollywood

Hejhallå,
Igår hade vi en härlig eftermiddags shopping på 3rd street som inkluderade frozen yoghurt med massvis av bär o frukt. VARFÖR finns inte det i Sverige? Världens godaste, slår kulglass och allting!
På American eagle hittade jag världens sötaste blus som mina händer inte kunde hålla sig borta ifrån. OCH så tog mina underbara roomies mig till himelriket (döden för plånboken) Steve Maddens butik. Man kan inte ta en skonarkoman som mig till en sådan butik när ens ekonomi är något snål... Hjärtat började banka o jag såg ett par helt underbara klackar i mörk blå/mint färg. Efter många varv i butiken med skorna på lämnade jag dom på hyllan (??!!) men kände ändå att jag kommer behöva ha dom... Vi tillhörde varandra! Färgen kommer vara otroligt fin till vita klänningar när man är brun och fin.

Sedan lämnade jag tjejerna för att ta bussen hem till lägenheten för att fixa mig. Var dags för en utekväll i Hollywood. Det var lördag och då blir det Greystone, som nu har blivit mitt favoritställe av de klubbar jag varit på en så länge. Älskar den lokalen, så lyxigt o fint. Blev presenterad för ett gäng svenskar, trevligt trevligt. Som sedan visade sig vara aviciis crew. Väldigt trevliga o ödmjuka, vi hängde med dom ett tag o gick sedan in med dom till vip borden. Där Paris och Nicky Hilton shakeade loss idag igen. Vi träffade några vi kände och skålade in kvällen.
När det var dags för efterfest plinga det till i mobilen o adressen ploppa upp på kärmen, vi hoppade in i våran super söta Hello kittybil o körde mot Hollywood Hills.

Kan ni fatta att ja både dansat, hälsat o pratat med systrana Hilton på efterfesten. Haha det är lite konstigt.

Har bara varit här i lite mer än en vecka, men det känns som såååå mycket längre tid. Har hunnit med så himla mycket!! Jag älskar allt här, hela LA. Det finns allt. Jag älskar sol, palmer och strandhäng och allt som tillhör solsemester men samtidigt älskar jag stadslivet, farten i en storstad o lyxiga fester och LA har allt det och 10 000 grejer till. Min perfekta stad.Efterfest i Hollywood Hills


Hahaha vaknar i morse och råkar kolla under mina fötter, och inser att dom är helt röda hela fotsulan... Blodiga fötter eller bara klackar som färgar av sig? haha


Hahaha huuuur länge körde vi runt i hollywood inatt egentligen, idiot-GPS haha.

Kommentarer :

#1: Anonym

hej camilla fogestedt, vore kul att veta vad du gör i l.a.? är det modelljobb bara eller en partyresa också?

skriven
#2: Sofia

Det där med klackar som färgar känner jag igen. Kom hem med helt grå fötter i helgen jag ;-)

skriven

Kommentera inlägget här :