Shopping på 3rd street i ett molnigt LA

Idag har det varit REGN i LA. Fyyyyy!
Men sen framåt dagen klana det upp lite, men det var fortfarande kallt. Så jag drog på mig jeansen, skinnjackan och mina ankel boots och hoppa på bussen ner mot 3rd street för shopping. Jag har inte riktigt kommit in i LA-tänket när det är dåligt väder känner jag...Det känns som att LA dör för en stund och alla håller sig inomhus. Mina alldeles för amerikanska underbara roomies (efter ett halvår i staterna har man fått in feelingen) myste ner sig i sängen med brownies o film, medans jag hade stort utrymme att strosa omkring på 3rd street och slippa köer i provrummen eller trängas runt klädstängerna. Det var verkligen lite folk ute på gatorna. Snart myser väll jag också ner under täcket när det regnar nästa gång.. Haha. En så länge har jag sverige-tänket, att man MÅSTE leva även om det regnar..Haha.

Blev kär i butiken Brandy & Melville, där jag hitta ett par coola shorts, en hålstickad lång vit kofta och två lite kortare söta linnen. Även en söt korall färgad blus lyckades jag få med mig hem från en annan butik, som också var kortare i modellen (skit snygg till höga shorts).
Drömde mig även bort bland alla fina underkläder på Victoria Secret. Jag brukar inte gilla att köpa underkläder, men Victoria Secrets är verkligen så himla fina (och ska vara suuuper bra, finaste rumpan i deras trosor ska man få!!! Haha). Måste storhandla lite där någon dag, när jag fått koll på min budget... ;-)

Alla tjejer här i lägenheten satt precis o dregla över en video på Zac Efron ( och jaa, det låter som att vi är 15 år och ser på High school musical.. haha) men när han spelar gitarr i alla fall o sjung i en talk show. Han har blivit SKIT SNYGG. Ser äntligen lite manligare o vuxen ut.


Nu är det dags att sova, imån hoppas vi på sol. Men det ser lovande ut på väder appen i iphonen i alla fall. Hel sol varje dag hela veckan :-D Natti natti mina vänner. Ni är underbara! Hade velat att ni alla fick komma hit o uppleva allting, saknar er!Inspiration på väggen på Brandy & Melville.

Kommentarer :

#1: Linnea

Det där med underbar rumpa i vs-underkläder kan jag intyga stämmer <3 köpte både till moi och little j när ja va i nyc o vi älskar dem! Bästa presenten ever sa hon haha : D

skriven
#2: Rebecca

snyggt :)

skriven
#3: Spanienfrugan

Vilken snyggskinnjacka du har!

SV: Japp, du får baka lite cocosbullar. Mums!

skriven
#4: Ida - En same med LKG

Nu är Bloggtips igång igen! Det är som Dagens Blogg fast lite bättre ;)

http://idahtt.blogg.se/2012/february/bloggtips-2.html

Var gärna med, men läs noga vad som gäller! :)

skriven
#5: Sandra

Vilken snygg outfit :)

Både cool och snygg på samma gång ;)

skriven
#6: Ida

Bläddrat lite i din blogg, härlig!

men hur kommer det sig att du är i Californien och vad gör du där? nyfikenHa en bra dag !

skriven

Kommentera inlägget här :