Avslutar en bra dag i Hollywood.

WHAT A DAY!
Nu är vi tillbaka på hotellet efter en ur härlig kväll i Hollywood med Maria janilee johan och sofia. Shoppat lite, promenerat på Hollywood blvd och ätit på Hard rock café, GOTT!
 
Nu när vi kom tillbaka till hotellet så hade fler go see´s lappar satts upp. Och Ellen skrev att jag fått TVÅ TILL som hon tagit med sig till mig. AHHHH this is craaazy! Alltså vill 5 agenter träffa mig på agentmässan på torsdag. Någon sa att det delas ut 200 go see´s och vi är 1200 tävlande. Och jag har 5 nu!!!!! Jag älskar dessa underbara små gula fina lappar med mitt namn och mitt tävlingsnummer påååå. Gult är inte fult kära vänner!

Nu har jag o Lara haft riktigt pepp talk här i rummet, o fått riktiga adrenalin kickar att nu jädrar gäller det! Nu kör vi!!! Hon ska uppträda imorgon, och jag VET att det kommer gå bra. Hon är helt otrolig!!! Jag ryser när hon sjunger, VILKEN PIPA BRUDEN HAR ALLTSÅ!
 
Det är så galet att vi är här. I Los angelse, på LAs maffigaste hotell, med 50 andra länder från hela världen, 1200 tävlande, ett hotell fullt med talanger från alla delar i världen, massa agenter och scouter och TV och blabalblaaaa allt annat som e så bra!!! Så glad att jag får uppleva det här.
 

Kommentarer :

#1: Lottie

Slitet uttryck men du rockar fett :D
Asbra bilder oxå :o)
Mera inlägg om du hinner :-) Måste titta din blogg flera ggr om dan hahaha ha det fint nu! :-D x

skriven
#2: Linn

JAG är såååå glad för din skull camilla !!!!!!!!!!! I WANNA KEEP YOU HERE !!! SE TILL O FIXA DETTA NU :)))

skriven

Kommentera inlägget här :