Barrington Plaza

Hejj, nu är jag hemma igen. Eller aa, hemma kallar jag där min resväska för tillfället befinner sig. Och det varierar ju lite just nu haha.
Flyttade in hos goa Mattias nu igår kväll. Och hans lilla lägenhet skulle man kunna kalla för ett mysigt kollektiv just nu haha, dom va 7 personer i lägenheten innan jag kom så nu är vi 8.. Trångt men mysigt. Så sent i går kväll dundra jag in här med mina rosa resväskor i ett mysigt manligt kollektiv. Tror ni jag trivs eller?!! haha
 
Känns så konstigt att vara tillbaka på Barrington plaza, men jag GILLAR det mycket. Ganska såder jätte underbart helt enkelt!!
Kan inte förstå att jag verkligen löste så att jag kunde komma tillbaka hit till LA. Vill man något så går det verkligen att lösa, och när man lyckats med något sånt så känns det som att man kan lösa allt. Det som anses omöjligt tar bara lite längre tid.
 
Just nu håller jag på att  prata ihop mig med mina små pojkar uppe i Hollywood om imorgon. Vi tänkte  hyra bil och ta oss till Six flags. KUL! Det är en stor nöjespark jag inte hann åka till sist. Gillas!
 
Jag sov jätte länge i dag men är ändå trött nu.. Senaste nätterna har jag väll sovit 2 h per natt ungefär så behövde sova ut.
 
 

Kommentera inlägget här :