Behövde en Camilla-dag.

Hej på er.
Idag har varit en lite jobbig dag.
Har varit lite ledsen och nere.
folk som känner mig väl vet att jag blir sådan här efter att det varit mycket. Och det var precis som hände idag.
Det började dra igång redan när jag kom hem från LA i maj. Då var jag jätte ledsen att jag var hemma liksom, och sen drog alla förberedelser igång inför att jag skulle tillbaka till LA och det var SÅ SJUKT MYCKET ATT GÖRA o det var plåtningar o Stockholms helg m.m och sen kommer jag äntligen tillbaka hit och är med om bland de 10 bästa dagarna i mitt liv och lär känna människor som är helt fantastiska. Verkligen HELT fantastiska, och några av dom har jag blivit riktigt riktigt nära vänner med. Ni är bäst!! Aa men i alla fall, det var fuuuullt ös under dessa dagar, sömn existerade knappt och man var hela tiden på tårna inför agenterna och allt. Det var SJUKT kul men det tar verkligen på än. Så nu när allt är över, alla förberedningar och allt är bara är över. Känns som någon spruckit hål på den lilla bubblan man levt i, och alla intryck och känslor är som en enda stor tornado i hjärnan. Jag känner mig så himla snurrig.
 
Så när jag vakna i morse kände jag bara att jag behövde skypa med mamma. Och efter en lång skype date med henne och fått ur mig allt så kändes det lite bättre. Gjorde upp en plan, för det är de också att samtidigt som jag känner mig som att jag blivit överskörd av ett tåg ungefär så känner jag mig så stressad över alla agenturer jag vill hinna till och agenterna som vill träffa mig. MEN jag kommer kollapsa om jag tar tag i det just nu. Jag MÅSTE släppa det för någon dag och sen köra igång igen. Jag har inte ens orkat ringa min bästa älskade Julia här i LA än.. Som jag saknat henne, men jag har bara velat vara helt själv idag!
 
Så efter skype daten med mamma, packade jag ner en bok och lite sånt och tog mig ner till santa monica. Satte mig längst nere i Santa monica strax innan piren på gräsmattorna där och bara tog det lungt, drack kaffe från Coffee bean och läste Elsas mode. Fan vad jag behövde det asså. Guuu va skönt det var! Sedan promenerade jag ut på piren när solen börja gå ner och satte mig längst ut på den och fick sällskap av en gammal tant som var jätte gullig o trevlig, haha. Avslutade dagen på Steve Madden, Aldo, brandy melville och lite andra BRAA butiker jag saknat medans jag varit i Sverige. Shoppingen på 3rd street är SÅÅ bra!
 
Nu ska jag äta upp min avokado, duscha och sen sova.
Men just so u know guys jag mår myycket bättre nu efter en sån här lugn camilla-dag :)
 
LOVE
 

Kommentera inlägget här :