Hallelujah Moment.

FÖRLÅT för världens sämsta uppdatering under de sista dagarna i tävlingen. Men eftersom jag gick till final, (SJUKT KUL) och representerade då Sverige i kategorin female model så fanns det inte mycket tid för annat än fitting, rep och sånt.
 
Kan ju börja säga att fittingen inför finalen var heeeeelt fantastisk. Vi female modeller åkte iväg i fin bil tillsammans med ett film team till Beverly hills, Beverly Drive för att prova ut klänningar hos top designern Mark Zunino i hans showroom. Vi filmades och gjorde tagningar och åh va kul det var. Knndes som vi var med i världens TV program. Att jag sedan fick en helt fantastisk klänning med det längsta släpet gjorde det INTE sämre precis. Mark Zuninos klänningar ligger på mellan 10 000-30 000 dollar (ja jag ville sno den och springa iväg)
 
Liksom hallå grannbutiken var Stella McCartney.... Gaaah omg jag dog!
och två blocks bort på Bevelry Drive/Robertson Blvd lihttp://publishdev.se/camillafogestedt.blogg.se/entry/gger en starbucks. Och på den starbucks satt jag för 2 månader sedan. Bakis, trött och fruktansvärt deprimerad över att jag skulle åka hem till Sverige snart. Tröståt den där super goa grillade mackan med kyckling och försökte piggna till. DÅÅÅ kunde jag aldrig ana att jag nu skulle åka förbi där påväg till en fitting hos Mark Zunino och vara i final o representera sverige som female model i WCOPA. Bara det gör att det känns som att jag lyckats!!
 
Ger man mig ett litet lillfinger av något så kämpar jag till jag har hela handen OCH armen.
 
FINALEN går bara att skriva med stora bokstäver!!!! DET var så kul så jag vet inte hur ja ska kunna beskriva det. När jag stog där i min oerhört vackra klänning och började gå ut på catwalken med resten av tjejerna bakom mig. Med alla strålkastare så man knappt ser publiken, men jag lovar er man hör dom. Det jublas o skriks och musiken är såder perfekt pampig, lugn och glamourös som det ska vara när man går i vackra designers klänningar och dyra smycken.
DET var ett sånt där moment i livet som man inte får allt för många av. Det var magiskt!! Jag verkligen njöt och i vanliga fall brukar man tänka medans man går att typ "sträck på dig, le eller vara seriös, koreografin med mera med mera..." men just då, njöt jag BARA. Jag tänkte att just den här ögonblicket ska jag minnas föralltid!!
Hoppas ni alla får vara med om sådana moment. Det är underbart!
 
Jag vann tyvärr inte. Utan det gjorde en annan helt underbar tjej. Hon är flera år äldre än mej och med såååååå mycket mer erfarenhet. Så jag känner mig ändå så himla nöjd bara över allt och att hon både innan o efter sa att hon såg mig som sin enda konkurrent i tävlingen, båda var rädda för varandra haha. För jag gick o sa hela tiden att jag kände att hon var min enda stora konkurrent. Och med all positiv respons jag fick av arrangörer, agenter och deltagare efter finalen så känner jag mig helnöjd verkligen. Tänk att jag kom så långt ändå..
 
TACK till alla underbara kommentarer här o på facebook, blir så glad!!
 
Här är lite bilder från sista festen på poolterassen i lördags med alla deltagare, finaldagen, fittingen hos Mark Zunino, middag med lite olika underbara nya vänner, poolhäng, fester på takterrassen m.m
 
 

Kommentarer :

#1: Lottie

Shomai tjejen!!! Vilket äventyr!!!! Hur länge stannar du nu rå? Höll tummarna för dej!! Vem var tjejen som slog dej? Ha det underbart i Lala-Land!!!! xxx

skriven

Kommentera inlägget här :