Middag på Koi sen supperclub

Hejj vänner,
 
Just nu sitter jag och N-J-U-T-E-R av en kopp koooofffein.
Plånkan är tom, 1 dollar... Hahaha. Det kommer man inte så långt på. Så jag har gått runt hela dagen och bara längtat efter en kopp kaffe. Nästan känt smaken i munnen, funderat på om jag hade tagit en ice coffee med soja mjölk eller en vanlig bryggkaffe eller kanske en gooood mocha light frappochino på starbucks... OOOM jag hade haft pengar på mig...!!!
Tills att jag kom på när jag låg nere vid poolen, att Emil har ju kaffe HEMMA I LÄGENHETEN. Jaaaa, jag sprang upp med en gång! Hahaha. Emil är i Vegas så han lär nog inte sakna några matskedar kaffe...
Jag låg i solstolen, och de var verkligen den där, hela-kroppen-stelanar-till-och-ögonen-är-uppspärrade-till-max känslan och glödlampan tändes ovanför mitt huvud. - EMIL HAR KAFFE!
 
jaja nu lämnar vi kaffet. Tar en titt tillbaka till onsdagskvällen. En braaaa kväll. Startade på Koi med ett 10 tal stycken, där ägarn bjöd på middag och cocktails och det firades för Åsa som fyllde 21. HAPPY BDAY SWEETIE!
Sen drog vi alla vidare till Supperclub. Där jag även mötte upp galna goa Ellen  som inte hann till Koi, blev kvar i studion. Tydligen blir låten riiiiktigt feeeet, vill höra!
Efter ett par timmars dansande vid bäästa bordet med alla underbara. Lite för mycket konfetti i drinkarna, lite för mycket vodka rakt ner i strypen från flaskan, lite dollarsedlar regn över dansgolvet, lite skålande i champagne och lite återförening med människor jag inte sätt på 2 månader så drog vi vidare på af. Afterpartyt blev på Hotell Mondrian på sunset. Tömde ett par minibarer med tjejerna, på CHOKLAD och annat drickbart.
 
Gifte mig även den kvällen. Inte illa va, att både hitta sin man OCH gifta sig på samma kväll.. Åsa var präst! Platsen blev utanför Mondrian när vi vänta på en driver. och killen var en av valet parking killarna... Haha.
 

Kommentarer :

#1: Linn

Asssssa jag doooooooor vilken kvall!!! HAHAHA

skriven

Kommentera inlägget här :