EaseWhite - Vit fina tänder inför Hollywood.

Härom dagen fick jag hem tandblekning från Ease White.
Även tänderna ska ju va fina o glänsa i underbara L.A under tävlingen  :D
Och herreguuuu vad snabba resultat det blev. Passar mig perfekt, jag med ett tålamod på noll typ haha. Man får med skenor som man ska värma upp i kokande vatten och sedna trycka mot sina tänder för att gjuta rätt form. Sedan klickar man bara ut en lite klick med gel i skenan, smetar ut och trycker upp i gommen som löständer typ haha. Jag har valt att sova med mina för att få så snabba resultat som möjligt, men man kan även ha det i bara i 40 min eller 2 timmar om det passar än bättre.
 
Och på TVÅ GÅNGER, va det riktigt stor skillnad. Jag tyckte ändå jag hade vita tänder innan så tänkte att det blir väll inte så stor skillnad, men vad fel jag hade.
 
Man fortsätter helt enkelt med blekningen tills man är nöjd, dom här bilderna är tagna efter att jag använt Ease White två gånger. Så ska bleka lite till ;)
 
Jag är grymt nöjd i alla fall, dock isar det lite i tänderna på morgonen när jag blekt hela natten. Men det står att det är normalt och helt ofarligt så hoppas på det. Julia, min underbara kusin, sa faktiskt att hennes tandläkare till och med hade undrat vilken grym tandblekning hon använde som var så skonsam mot tänderna. Och tandläkarna litar vi ju på :D
 
Bjuder på fräschaste tand-bilden hahaha, men där ser ni i alla fall skillnaden. Mina tänder ser AS GULA UT på "före" bilden, men de va dom verkligen inte. Har alltid haft vita tänder, men nu blir dom verkligen VITA :D
 

Kommentarer :

#1: Karin

VAR kan jag få tag på det här??!!:)

skriven
#2: Saris:)

Den är verklgien grym! Och de ser så himla naturligt ut jag tänkte inte ens på de när vi promenerade härom dagen:) Ruskigt snyggt iaf!!:D Nu blir ju jag med sugen!!:)

skriven
#3: Karin

Tack för tipset:))

skriven

Kommentera inlägget här :