Hela långa helgen.

Hej finisar.
 
Nu har vi flyttat, igen.. hahaha. Nu bor vi nere i Santa monica. Hos våra söta tjejkompisar, mysigt! Och Linn M flytta precis in här också så nu är Jönsonligan samlade. Vi vad jag kommer sakna oss!!!!!
Asså jag dör varje gång vi ska packa in våra liv i bilen o flytta till nästa plats. Det är VERKLIGEN som när Sunes sommar packar in sig i husvagnen. hahahahaha!! Du och jag Jullan, herregud. Är det ens möjligt att skratta mer än vad vi gör. Verkligen magmuskel-byggar-skratt så att man inte kan stå upp utan ramlar ihop haha. ÄLSKAR DEJ!
 
Ojojojooj vilka dagar det varit senaste!! Frågan är hur jag orkat egentligen haha. Varit ute nästan varje kväll och på dagarna har jag umgåtts med BÄSTIS sara mycket och vara grym LA-guide. Nu har hon åkt hem till San Francisco igen. Det var minst lika illa att säga hejdå den här gången som när hon åkte från Sverige till San Francisco. FYY! Usch va ja saknar henne redan. Mycket tårar blev det. 
 
Igår, söndag hade vi en riktig rundtur i LA jag sara och Hanna. Jag körde runt och försökte hinna visa så mycket som möjligt av LA. Vi hann med Rodeo drive, Beverly hills skylten, hollywood blvd och walk of fame, fina sunset blvd, mysiga The grove på kvällen och middag på den bästa cheesecake factory. MYSIG DAG!
 
Jag har blivit en riktig hejare på att köra i LA. Okej, helt OK i alla fall haha. Mamma du skulle ALDRIG våga åka med mig här. För här måste man köra precis så som du hatar när ja kör haha. Hastigt, snabbt och snabba beslut. Bromsa, GASA, bromsa, gaaaaaaaasa broooooomsa. haha!!!
 
Har även haft mysigt kvällshäng på starbucks med bästis Sara och hennes kusin Magnus.
 
 

Event uppe i Beverly hills.
 
 

Kommentarer :

#1: lottie

ShiiiiiT! Vad snygga ni är! Vem äger i Hollywood :-) ???
Back on track! Fina bilder förresten, ser ut som nästan 25 grader utomhus ;-) xxx

skriven
#2: CJ

Snygging!

skriven

Kommentera inlägget här :