Allt kan hända när vi är ute i Hollywood.

Ojojoj, jag vill bara börja de här inlägget med VILKEN KVÄLL!!!! Meeeeen har kommit på mig själv att jag gör ju det efter VARJE utekväll haha.. Men det är för att kvällarna här är så sjuuuka och helt fantastiska.
 
Okej kvällen igår. Hade så himla roligt HELA kvällen/natten/morgonen. Tro det eller ej haha, men vi startade kvällen med middag i Hollywood med Ed ("Chuck Bass" från gossip girl) o ett par av hans kompisar och ett par tjejkompisar till oss. Hans driver hämtade upp mig, Linn och Amanda hemma hos oss vi 9 tiden och körde oss mot Magnolia, restaurangen.
Han är verkligen trevlig. Egentligen sjukt när man tänker efter, att där sitter jag och äter godaste pilgrimsmösslan någonsin och pratar om veckan som varit med snyggingen Ed haha. Herregud va livet är sjukt ibland.
 
Sedan in i deras drivers bilar och vidare mot Bootsy. Som vanlig sjukt bra på Bootsy. När det börjar pratas om efterfest, sjukt tidigt på kvällen. Så bestämde jag mig för att möta upp Julia och Sofia istället som precis kom till Bootsy. Så dom fixar in sig Backroom också, vi springer på ägarn och kör shot rejs. Dansar runt bland borden och träffar massa sköna människor. Älskar musiken backroom, mycket bättre än ute i vanliga klubben.
 
Sen hojtar Sofia till att vi kan hänga med en kille och laga pannkakor. Haha självklart sa ja ja till det. Hälsar och inser att det är Amaury Nolasco som spelar Fernando Sucre i Prison break. Huvudpersonen ni vet som är cellkamrat med han den snygga, som ska hjälpa sin brorsa ut ur fängelset. 
Så vi drog iväg med han, och jävlar vad kul vi hade hahahahaha. Satte ABBA på högsta volym, Sofia dansade runt med stekspaden och stekte pannkakor. Vi dansade ÖVERALLT. På bordet, i soffan, på bänken, på altanen, på solstolarna hahahahahaha jag dör va kul vi hade!!!! Slutar med att vi hoppar i jacuzzin allihoppa. Sen framåt morgonen somna vi gott i stor lyxig säng, och vaknade idag upp till finaste utsikten.
 
Ännu "roligare" blir det ju när vi sedan kommer hem idag och undrar vilken bil som står parkerat hemma så vi inte kan parkera. Ringer Linn, och ne men då är det "chuck bass" bästa kompis som ligger inne i våran soffa och har precis vaknat hahaha. och där kommer vi flummiga o med äckligt jacuzzi-trassligt hår. Men han är skön i alla fall haha!
 
Nu ska jag soooooova!
PUSSS
 

Kommentera inlägget här :