I'M BACK!!!!

HEJ!
Här va måååånga dagar (veckor/månader?!!) sen ja va inne. Anledningen är att jag helt enkelt inte haft ork att blogg, FÖR att ni hade inte tyckt de va speciellt kul att läsa.. För jag mådde inte så bra i höstas. Men mer om det en annan dag. LOVAR!
 
Nu har jag några snabba (meeeeen så viktiga) grejer att få sagt.
1, Jag kommer börja blogga på scenbloggen.com alldeles alldeles strax. Tanken var att den skulle vara igång tills idag, men vet inte riktigt hur det blir. Men i vilket fall som helst så kommer jag flytta helt enkelt. Så följ meeeeed mig :D Så tills dess får vi hålla tillgodo med sushi-bilden och urful design... Haha
 
2, DEN STORA TVÅAN!!! Punkt nummer TVÅÅÅÅ. Med många åååååååååå är, IKVÄLL ÅKER JAG TILLBAKA TILL L.A. Los Angeles...GAAAAH!! KAN NI FATTA DET ELLER? Haha helt galet men helt 100% sant. 19.25 ikväll lyfter jag till Berlin för en natt bland galna(?!) tyskar för att sedan imorgon hoppa på planet mot USA. Gaaaaah dör lite!!
 
Den här nyheten kom INTE på de vanliga "hej, jag har bokat en flygbiljett till LA för lite semester" utan på ett heeeeelt annat osannorligt sätt. I'll tell u the whole story another day!!! Även det, LOVAR jag.
 
Så nu väntar en hel månad i underbara LA med galnaste vännerna i galnaste staden bland de galnaste festerna och eventen (läs, jag tajmar HALLOWEEN!!!) Lovar att rapportera om allt och lite till och som vanligt blir de bildbomber var och varannan dag.
 
Om ni vill så finns jag på instagram, camillafogestedt. Flitig användare!! (såklart...den socialmedier-nörd/beroende jag är) 
 
MASSA KÄRLEK så länge så hörs vi snart igen!!
 
Jag ska börja packa....
 
Just nu! Nästan klart :D

Kommentarer :

#1: lottie

Äntligen :-)
Skriv mycket från lala-land!!
Har saknat din blogg såååå ;-)
kraam och have fun ;)

skriven

Kommentera inlägget här :