Första dagen i Skövde


I den här lokalen kommer jag tillbringa många timmar närmaste veckorna.. Stenhårt pluggande vid datorn.

GodkvällKom och tänka på min vän Elin mitt i teoriböckerna förut... Hon håller på att utbilda sig till stylist/mua och hon är såååå duktig redan. Vi har jobbat ihop lite och jag tror hon kommer bli riktigt grym.

Den här bilden tog vi snabbt efter att ha lekt lite med sminket och använt lite för mkt hårspray en sen fredag kväll efter en lång mysig middag med vår vän Sara.

Och Elin om du läser detta, så FÖRLÅT att jag inet svarat på ditt mail än.. Dumma mig!!

Nu myser jag på tåget mot Skövde

Tågälskarn número uno har nu åter igen slagit sig ner på SJs myståg. Med en tidning, stoooor morgonkaffe, datorn o lite go spotify music i öronen så mår jag kalas! Ska bara se till att ja kan ansluta till nätverket också, de krånglar lite..

Detta är väll egentligen en resa jag skulle kunna strunta i om jag fick välja, jag är ju påväg på intensivkurs (och NEJ jag hoppar inte högt av lycka) men jag ska ha de här jädrans körkortet nu på två veckor. HELT bestämt, hör du det mamma? Jag ÄR motiverad. Nu i alla fall...

Intensivkurs passar mej perfecto tror jag, eftersom jag inte har något tålamod alls och skulle aldrig orka kämpa med ett körkort i ETT ÅR..?!!
Snabbt och effektivt ska allting vara så är jag nöjd.

Nu tänkte ja ta o leta upp konduktören för de de här jävla nätverket vill inte funka, börjar bli lite smått irriterad.. Sa ja att ja hade tålamod eller..? Pusss

 

Bilder för meenola.comLite bilder har kommit upp på meenola.com, kul!

Idag fyller min underbara bror 17 år. GRATTIS!
Så nu ska jag o min lilla familj ta oss in till stan o äta o dricka gott tillsammans o fira honom. Har inte hunnit träffa dom så mycket senaste tiden, så ska bli så jätte mysigt ikväll.

Föresten så är jag ledig idag!!! WOHO
Har inte haft en ledig dag på läänge. Har det inte varit plåtningar/visningar så har jag jobbat på espresso house. Men jag klagar inte, gillar det! Men när man sedan får en helt ledig förmiddag så är det så skönt att bara ligga i soffan med en kopp te tillsammans med mamma o prata skit, underbart!

OCH en liten detalj, IMORGON åker jag upp till Skövde och min intensivkurs börjar...?! Herre min gud hur ska detta gå.. Bra hoppas jag! Jag ska komma hem med de där jävla körkortet nu!!!!