Boot camp hela dagen.

Goood kväll!
 
Nu är jag jääättte trött idag igen när jag bloggar haha. Men hinner verkligen inte på dagen. Fullt upp.
 
Idag har vi haft boot camp hela dagen lång. Grymaste top modellen Darienne Arnold föreläste och hade catwalk övning i timmar med alla tävlande modeller. SÅÅ GRYMT! Hon har jobbat som modell i över 25 år för ALLA stora designers och covergirl för ALLA stora modetidningar, huuur coolt!! Och sedan varit både agent och scout för de största agenturerna. Så hon kan ALLT om branschen!
 
Gick fram till henne efter dagen och frågade om min gång, hur den var och hur ja skulle kunna förbättra den. O hon sa att den var jätte bra, att det inte fanns något stort som behövdes ändras på. BRAAA! :D
 
Vi hann med några pool timmar också på eftermiddagen, älskar Sverige teamet asså! Alla är riktiga energiknippen like me, och vi har sååååå kul.
 
Nu måste jag sova, är dödens haha.
PUSS
 
 
 

Kommentarer :

#1: Lottie

Hey, försökte skicka en header på LA, min pappa upptäckte att det var NEW YORK skyline :( Tur jag inte gjorde bort mig å skicka den ;)
Sjukt kul verkar du ha! Ger allt! :) Go girl! :D xxx

skriven
#2: Hannah Börjesson

Det är så himla roligt att följa dina resor! Du är en stor inspirationskälla Camilla. Lycka till med tävlingen, bilderna på dig är jätte fina! Kram

skriven

Kommentera inlägget här :