Haffad på Rodeo Drive av fotograf.

God kväääll!
 
Nu är jag lämnad hemma ensam... FF haha. Ne men jag är ju deras lilla barn här. Minst och nästan ensam tjej. Madde också och nu igår flytta det in en till tjej här. Så nu är vi två barn, hon är 19. Ne men jag trivis så himla bra här. Det är galet att det finns så sjuuuukt mycket underbara människor. När man är runt och bor här o var och borta från Sverige och lär känna nya människor hela tiden så märker man verkligen det. ÄLSKAR att lära känna nya underbar människor!!
Lystring alla nu, lägg F'*****N inte ner tid och energi på dåliga, falska, ytliga vänner. Så mycket tid har man inte i livet så man kan ägna falska människor tid. Dom behöver man inte!!! Dom tar bara energi från dig. Var BARA med sådana som ger dig energi, du har roligt med och som du kan vara dig själv med. Det är viktigare än allt annat som kallas "status" och människor som är i rätt krätsar. Det är kul en kort stund, men även i paradiset och bästa möjliga platsen på jorden behöver i alla fall jag ändå ha vänner jag kan lita på och verkligen vara mig själv med. Annars blir inte ens paradisplatsen fantastisk längre!
 
När jag promenerad Rodeo Drive ner förut idag, alltså mina favvo lyxlyxlyx gata, i mina ursnygga amerikanskaflaggan-vintageshorts, vita stora solhatt och sippade på en god ice coffee take away så började en kille med systemkamera ta kort på mig. Jag började skrattade och vi börja snacka. Han visa sig vara fotograf från italien som var här för jobb. Han fråga om han fick plåta några bilder, självklart sa jag. Alltid redo haha. Vi bytte kort, och han ska skicka bilderna. Får se hur seriös han är, ska söka på honom. Han kändes seriös i alla fall.
I alla fall, det var kul! Haha.
 
I love LA!
 

Kommentera inlägget här :