Bootcut jeans!

När jag satt och blogga lite o kika facebook här i soffan nyss, så var "Äntligen hemma" på TV. Och jag sneglar lite då och då, tills jag fastnade med blicken på Lollos jeans. Ett par utsvängda ljusa, lite slitna jeans. SKIT snyggt! Slappt o coolt till ett par vita converse, rutig skjorta och en fransväska på axeln. Eller en söt blus istället, supper gulligt ju!

Jag blev jätte sugen på att springa och investera i ett par nuuuu. Jag har dömt ut allt som inte varit stuprörs jeans senaste åren..
Liksom come on, man hade de där utsvängda TILLRÄCKLIGT mycket i mellanstadiet...

Men nu har jag ändrat mig, och är jag jätte sugen på ett par haha.. JAA, mamma jag vet att jag sagt att jag ALDRIG ska ta på mig ett par sådana igen.. Men jag ska nog sluta säga aldrig... Man kan väll ändra sig.. (haha ketchup reklamen, minns ni? Sååå rolig)

Men i alla fall, det finns sjukt snygga outfitbilder med bootcut jeans! Jag vill dock inte ha dom mest extrema, utan lite lagom.

Vad tycker ni om trenden bootcut jeans?


Fin outfit från totallylovinglife.blogg.se


Kommentarer :

#1: Isabel

Jag har personligen ännu inte "accepterat" bootcutens återkomst men har vågat mig på ett par "a-linje" brallor. Dvs rättså raka byxor.

Väldigt ovant men inte alls fel. De är som snyggast utan skor till dock.

skriven
#2: Karin

Förra sommaren var jag galen i det, då körde jag en hel del, min kille fick tag på en del snygga gamla vintage också!

skriven
#3: felicia - fotokobran

vilken är din favoritglass? :D

http://fotokobran.se/2012/may/vilken-ar-eran-favoritglass.html#comment

skriven

Kommentera inlägget här :