Gokväll!

Tjena brudar!! ( kanske några grabbs som läser denna rosa LA-glammiga blogg också?! Haha)

Vi har flyttat! Känns braa, nu bor vi några blocks från Sunset typ i west hollywood. Världens mysigaste lägenhet. De är våran rosa urläckra pingla Linn Feldt som bor här med sina roomies. Det har hänt så mycket flummigt och små detaljer idag så jag knappt minns haha ( kanske för att hjärnan är lite bakis efter två utekvällar..) men fick i alla fall preeeeecis in alla våra väskor i bilen haha och de va när vi stog med två väskor kvar som tanken slog oss "tänk så får inte allt plats" hahaha tanken hade inte ens slagit oss innan. Men tack pappa Lasse för att du visat hur man stuvar in packning i bilar under alla bilsemestrar haha. Guld värt idag!

Igår va vi förresten o leta bil åt Linn. Hon ska köpa bil, så vi dealde riktigt bra. Hårt och bra men bilförsäljare va snäppet vassare. Vi ville ha den för $3000 men de gick han inte med på.

JAG HAR GLÖMT ATT SÄGA EN SAK TILL ER!!!!! Idaaaaaag om bara några timmar ska jag köra o hämta BÄÄÄSTIS Sara!!!!!!! Hon bor i San Francisco just nu men tar en weekend här i LA denna helgen. AAAAAAAAAAH!!!! Tänk att ja ska få krama henne. Min lilla vän :D SAKNAR HENNE!!! Både jullan-Gullan och Saris, HÄR i LA, i världens bästa stad, samtidigt. ÅÅÅÅÅH SÅ BRA!

Ne duscha va det. Ska rota runt i mina inte så organiserade resväskor.. Livet i en resväska.

PUSS

Kommentera inlägget här :