VILKEN Lördag!

Från att ha ramlat ihop i soffan o nästan börjaded gråta för att ja va så stressad haha. (Kom insladdande med bilen vid 11 någon gång och skulle DÅ börja göra mig iordning) Men jag ryckte upp mig och sa att ne nu JÄVLAR ska jag ut och så lockade jag snabbt håret. Sprang ut, haffade en taxi och drog till Linn och Amanda på Bootsy. Där raka vägen in backroom där Amanda och Linn vänta. Linn säger till mig att vända mig om, och där står Ed Westwick (Cuck bass från gossip girl) konstiga kläder men SNYGG!! Sen blev de ordentliga shottar med ägarn och sedan lämna vi honom för att gå upp till "Cuck's" bord. Sedan fråga han om vi skulle med på efterfest, så vi drog ut bakvägen med han och hans vänner. Gömde oss i garaget tills bilen kom, för utanför stog paparazzis. Men när vi alla hoppa in i bilen sen va ju alla paparazzi en bit rakt fram. Så dagen efter när vi vakna så hitta Linn en paparazzi video när vi lämnar Bootsy med Ed hahahah. Jag dog! Hur kul är inte deeeeet. Så jävla bra!!
 
Sen åkte vi hem till hans kompis hus, världens party i bilen och ett stop vid Ed's hus innan vi var framme.
Kvällen var GALEN, från och med nu älskar jag spontana utekvällar. Dela drinkar med "Chuck", äta världens godaste hembeställd pizza 7 på morgonen, uppbärd av "Chuck" så jag trodde ja skulle dö haha, umgåtts med galna Chuck och hans vän som är ett kapitel för sig haha och så den där paparazzi filmen. Här kan ni kika hur bra vi "duckar" när vi åkte där ifrån. - Tjejer ducka för fotograferna!!!
Ducka.. Knappast!! Vinka... Aaa snarare det! hahaha.
 
Vid 8 ringde ha sin driver som körde hem mig och blev behandlad som en prinsessa, precis som det ska va ;) älskar det! haha.
 

Kommentera inlägget här :