Halloween veckan är IGÅNG!

VILKEN bra kväll!
 
Jag var polis igår så mitt mål för kvällen var att ragga upp en riktig polisman och polisbild och ta bilder. MEN vi hann knappt utanför portarna på huset innan en polisbil stannar mitt i vägen när vi går över och raggar upp oss istället och vill ta bilder. hahahah älskar denna galna stad!
 
Igår va de pre party på Roosevelt hotell inför halloween festen på playboy mansion ikväll. Gick dit med inställningen att mingla lite, en anledning att använda kostymerna och bara ha kul i någon timme eller två.
 
Blev minst sagt mingel bland urläckra brandmän och andra snygga kostymer, GRYMMASTE musiken, mycket bilder ett par drinkar och vi hade de SÅÅÅ bra! Flummigast på jorden gav vi oss hemåt i tid för att vara pigga idag, meeen spontant och flummigt hamna vi på Pink´s. Ni vet den urkända korvkiosken som alltid har VÄRLDENS längsta kö på nätterna. Vi blev ju uppraggad av några långt fram i kön hahah skööönt. Vilket visa sig vara ett par grymt roliga typer som också va utklädda. Även om i va snyggare såååååklart ;))) Måste säga att vi är så roliga hahaha pink's-skämt och ingen lär ha missat oss haha. Då är allt som det brukar! Åt godaste godaste nattamaten EVER i alla fall, den som säger att pinks hot dog är överskattad HAR FEL! Yummie.
 
En riktig pang kväll som inte går att beskriva i ord. Vi sa de att en filmkamera bakom oss konstant hade varit såååååå kuul!!! I alla fall för er så ni skulle kunna se :D
 
Nu kommer linn hit snart. Så ska vi börja fixa oss inför ikväll haha klockan är 12.30. Men hon ska ju sminka oss alla så bäst att börja i tid.
 
Hörs sen :D
PUSS
 

 
 
 


 

Kommentarer :

#1: Lottie

Alltså, vilka schyssta brandmän ;) När ni tre är ute i lala land vet man aldrig vad som händer x) Ser fram emot Creepy Halloween pics från Heffes barre =) Hoppas ni hade det bäst! xxx

skriven

Kommentera inlägget här :