Hollywood äventyr och haffade till TV inspelning.

Godkväll vänner!
 
Första gången sen jag kom till LA som jag bloggar på datorn haha. Sjukt! Jag har blivit en riktig hejdundrandes bra mobilbloggare. Gör de så smidigt o bra!
 
Åh Ela ligger i soffan och ser på sjönheten och odjuret såååååååå mysigt med den som bakgrundsmusik. ÄLSKAR disney filmer!!!
Nu ekar hela lägenheten, - Ooooooåh... när odjuret förvandlas till prins. Vi ryser! vackert. ÅÅÅH nu spelas sista låten - åh kan två hjärtan slåååå, o dom känner harmoni.. så mycket mer än vad ögat ser.. ser dom i varndraaa.
 
Looooove is in the air på park laprea i west hollywood hahaha.
 
Idag hade jag och jullan gullan en dag i hollywood och leta efter sista halloween grejerna. VÅRA OUTFITS ÄR SÅ BRAAA! im lika a victoria secret angel aaaaah längtar! Fick reda på idag att en biljett till Playboys årliga halloween fest kostar 1700 dollar... Alltså nästan 12 000 kr haha SJUKT!!! Tack för inbjudan och sponsrade biljetten!!! sen tog vi oss en sväng till Beverly hills också och ja blev så kissinödig så jag trodde jag skulle DÖ. hahaha värsta akuten någonsin!!!!!!!! så sätter idioten på världens töntigaste julsång så jag dör av skratt hahaha höll på att gå illa där ett tag i bilen.
Appropå bil så var vi härom dagen på möte med försäkringskillen vi haft kontakt med och försäkringen gick på $200!!!!! GAAAAH panik va dyrt för våran obefintliga ekonomi!!
 
hahaha JUST DE JA, vi belv haffade på hollywood blvd idag av ett film team som ville att vi skulle spela in några repliker inför en ny humör serie hahahah de va typ traliern till den nya serien som dom skulle filma. Så vi signade några papper och självklart ställde upp!!! Trodde fan de va dålda kameran efter ett tag, SÅ jävla kul. Så där starta vår skådis karriär haha. En tjej i teamet tog lite bilder. Så kul att maasssa stannande och kollade haha. Allt kan hända i hollywood!!!!
 
Om ni älskar att det är mycket bilder på oss och allt, (vi älskar bilder) så beror det på att så fort man börja ta kort så kommer det ALLTID fram någon (oftast en trevlig kille) och frågar om han ska ta bilder på oss ihop, och så startar photoshooten haha. AMERIKANER ÄR SÅ HIMLA TREVLIGA!!!
 
Nu ska jag sova. PUSSSSS
  

 
 

Kommentarer :

#1: Linnea life of a yachtie

jattefina bilder pa er! :)

skriven

Kommentera inlägget här :