Livet i en bil! Flummiga dagar.

God kväll alla fina.
vilka flummiga två dagar vi haft haha. ÄLSKA SÅNNA HÄR DAGAR. Vi har levt i våran bil, bokstavligt talat haha. Åkt hejvilt ditt "vinden tagit oss" hahaha ätit massa onyttigt och skrattat tills vi gråtit och haft kramper i magen, kört racer på vägarna och försökt ha biljakt efter ett par snygga svenska killar haha. Flummat hemma hos tjejerna nere i Santa monica och ätiti thai mat hemma hos oss och kollat "a cinderella story" på kvällen.
 
Fast det roligaste av allt var att i söndags (LÄS: alltså efter halloween festen på playboy) så skulle vi hem till Julias värdfamilj på avskeds brunch... GAAAAH! gode gud säg att jag drömmer, va tanken när julia väckte mig och gav mig ett stort glas med en brustablett multivitaminer i samtidigt som hon säger
- Camilla våran bil har blivit bortbärjad, vi ska vara på brunchen om en timme. jag börjar snart gråta!!!
hahahhahaha.
 
Bilen va bortbärjad för att stephi glömt lägga upp lappen om gäst parkering, lätt hänt ju. herregu va rolig situationen är nu i efterhand. Men tillslut är vi påväg (efter ett stopp för lite bensin, choklad, vatten och gapskratt haha). På med smilebanden och var trevlig! teaterapor som vi är så löste vi det utan problem. Väldigt mysigt att äntligen träffa familjen!!! GULLIGASTE barnen hon har tagit hand om i ett år. Tänk att det redan gått ett år... gud va tiden går fort.
 
I alla fall så har jag haft underbara dagar trots att jag inte bloggat. Förresten trion kallar sig nu för Jönsonliga. Jag är dynamit harry.... hahahahah älskar dessa tjejerna så mycket.
 
Ne nu ska ja sova. Hörs imån.
xoxo,
C
 
Lilla familjen blondie haha.
DÖÖÖÖR hahahaha! Kolla in benen.... haha
Världens sötaste värdfamilj som översatte texten på tårtan till svenska!!!
 

Kommentarer :

#1: Karin O

Haha underbara Bilder

skriven

Kommentera inlägget här :