Miley Cyrus privata födelsedagsfest.

Igår blev det ändrade planer. När vi gjorde oss iordning för att åka till Bootsy så fick jullan-gullan ett sms från en skön kille vi känner lite grann som undra om vi ville hänga med till Miley Cyrus privata bday firande på Beachers Madhouse. Vi kollar på varandra, jullan säger vem är Miley(hon är fan sämre på kändisar än jag. Att inte veta vem Miley är, är ju som att inte veta vem Paris Hilton är haha), och vi rycker lite på axlarna och säger i kör "ja men det kan vi ju göra". Hahaha händer bara i LA.

Som vanligt några få minuter sena kommer vi, med paparazzi fotograferna en bit bort och lite gäster kommer gående inser vi att det är ju såklart Halloween dresscode... Noooo!! Och ja o julia som älskar att klä oss i kostymer. Då hade Shay glömt att säga det, TACK för den. Haha aja. Det blev väääldigt bra ändå utan halloween kostym!!! Litet, väldigt privat, bra drag, coola små shower under kvällen på scenen och massa grattis hälsningar till Miley under hela kvällen. Och det gjorde de ju inte sämre att man dansa vid Zac Efron hela kvällen. LÄCKER BIT!!!! Dock är han lite kort men så hiiiiiiimla snygg. Kan lova er att han är MINST lika het i verkligheten som på film ;)
Träffade även på våran svenska urcoola brutta Rebecka Simonsson. Ni vet stureplans bloggerskan och mångsysslan. Jätte trevlig!

Inga mobiler eller kameror va tillåtna på festen, förståeligt. Men smygtog i alla fall en bild och så någon på toaletten med en gullig tjej. Och en väldigt sur bild på mig själv men den får duga! Haha man tager vad man haver, som man säger.

Nu ska ja flumma vidare med julia haha. SKRATTAR! Hörs sen.

PUSS

Kommentera inlägget här :