Onsdagskväll

Jajajajaaaa okej jag kunde inte motstå att inte shoppa lite på Victoria secret. Men bara ett par trosor till mig, en nya bodymist (min är nästan slut juuu) och ett ljust rosa läppstift/glans. Super snyggt! Och så några av mammas favvis trosor till henne blev det också. Då blir hon glad :D lyxvanor när dottern flyger LA-GBG fram och tillbaka haha.

Sedan körde vi upp till hollywood blvd och där pågick galapremiär. KUL! Alltid stort pådrag och stor happening när det är dags för filmpremiär. Tyvärr hann vi inte se så mycket av red carpet eventet.

Det börja mörkna och vi va trötta efter utekvällen så vi köpte GODASTE SÖTASTE MEST KCAL FYLDA FAVVIS LATTEN och satte oss utanför starbucks läänge. Och det blev en runda latte till innan vi var klara haha. Såg ut som ett stort gäng suttit o druckit latte haha Nedå bara 3 törstiga blondiner. Det var fan dagens mål "mat" typ. För här pågår nämligen hård diet inför halloween haha. Vi är super duktiga faktiskt. Så ett litet återfall med skinny soya vanilla latte kändes okej ändå.

Och typ hög på koffein (på riktigt haha) bara spontan köpte jag en ursnygg väska för $50... VAD hände där?! Haha. Ordet ekonomisk bara försvann ur hjärnan!!! Nu blir de jävlar i mig inget mer shoppande!!!!!!!

Nu sover vi här strax. Nattinatti <3

 

 

Kommentarer :

#1: Lottie

Hej, hörru hur smakar kaffet i USA? Hört att det är svagt, att man måste ta typ double latte för att det ska bli svensk smak :) xx

Svar: njaa aa lite svagare är de. men man vänjer sig. brukar köra med mindre mjölk bara :D men kaffet smakar verkligen skillnad!!!! älskar dina kommentarer :D!!!!!!! <3
camillafogestedt.blogg.se

skriven

Kommentera inlägget här :